Teija Koskinen

Sähköposti: teija.koskinen@gmail.com
Puhelin: 040 3558908

”RaJu on ilmiö, jonka saavat aikaan ihmiset- Sinä ja minä, me kaikki yhdessä.”

Uudet tuulet puhaltavat Raision Jumppareissa, kun vuoden alussa saimme intoa, energiaa ja tuoreita ideoita puhkuavan rohkean puheenjohtajan Teija Koskisen seuramme johtoon.

Teijan ehdottomana vahvuutena on lämminhenkinen ja aito vuorovaikutus niin jäsenten kuin seuratoimijoiden välillä. Hän tekee työtä suurella sydämellä unohtamatta kunnianhimoisia tavoitteita, jotka varmasti saavutetaan arvostavalla ja johdonmukaisella johtamisella, saumattomalla yhteistyöllä ja hyvällä hengellä.

Pienenä maistiaisena lähitulevaisuuden tavoitteita Teija nimeää joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän kehittämisen, harjoitusolosuhteiden parantamisen, yritysyhteistyön lisäämisen sekä seuran sisäisen viestinnän kehittämisen ja seuran monikanavaisen näkyvyyden kasvattamisen. Tärkeimpänä tavoitteena hän kuitenkin nostaa yhteispelin sujuvoittamisen seuran sisällä. Seura on täynnä innostavia, ammattitaitoisia ja energisiä seuratouhukkaita, joista jokaisesta seura on hyvin ylpeä.

Puheenjohtajalta vaaditaan Teijan mukaan rohkeutta kehittää, määrätietoisuutta toteuttaa ja aikaa kuunnella. Teijasta huokuu arvostus ja kunnioitus tehtyä pitkäjänteistä työtä kohtaan, joita hänen ympärillään olevat ihmiset, toiminnanjohtaja, johtokunta, ja seuratouhukkaat ovat tehneet. Olemme seurana todella iloisia ja onnessamme, että saamme juuri sinut Teija johtamaan reilua, reipasta ja riemukasta seuraamme <3